Saturday, April 18, 2009

tips jaawab exam biler xde air????

Di dalam kerisauan kita harus terus bersyukur coz, semua ini terselit ujian yg getir lagi melekitkan bdan, so terimalah sesama sendiri dengan seadanya ok.

1.terus rasa syukur dengan- 'kebaikan' nie.

2.semua pakat-pakat tak mandi, dengan ini dapat me'pensankan pengawas exam -'boleh la meniru mse tuh..huhuh....'

3.jgn gosok gigi jugak, then panggil pengawas exam dan buat2 bertnya soklan -'strategi yg bagus untuk jauhkan dia dari kita sahih x mai dah, so mudah sikit nak kluarkan toyol yg di bawa'

4.pakai baju korang yg paling lama x basuh dalam list baju2 x basuh korang tuh -'ini pon dapat membantu sperti fakta di no.3'

5.pakat-pakat tidor ramai2 kalau soklan tuh mmg xleh jwab a.k.a susoh nk mmpuh -'kira mcm mogok lah, then bg alsan bdan x segar then hotak blok'

6.angap semua setaraf jek esok-'so dapat kurangkan tekanan diri memasing'

7.buat mukka sepoloh henget mase nk menjawab tuh-'ini dapat mempengaruhi pengaawas coz diowang akan kesain then akan cuba 'bantu' kita nnti

8.jauhkan diri dari dinding-'di kuatiri badan melekat di dinding coz melekit sgt daa nie oiiiii'

9.pilih sorang yg paling berbau antara korang(aku x termasuk) berbau tuh dan tempatkan di
tempat kena acond pling bnyak-'dapt membntu penyebaran bau badan yg dah meman cm mena**** tuh untuk membantu strategi no.3 gak'

10.korang lah smbung aku dah xder mood....



**iini hanya usul korang kalu nk buat gak n nk rse repeat sem depan coz mniru buatlah yewwwwww.....
**pesanan penaja


"JANGAN MENIRU, KALU GEMPAK RESULT TP X BERKAT AMENDER"





katakan tidak kepada lalat





20 comments:

chah~ said...

klo ko x mandi, ko kna 'kate kan ye untk lalat'...

iela_ump87 said...

ehmm...final nanti jgn adex plk yg meniru...byk btol tips dia kan...isy2....

Azi$M@t_BaDU+ said...

hahahahaaahha.....
bez nie....
bez2....
waawaawawawa....
seronoknye......
jom kitr pakat wat ghamai2

Boo™ said...

kreatif x bertempat..
hoho~

adek2 di luar sane,jgn ikut tips neh ok..
hehe~
jujur itu pntg ye.
*dgn nada sprti guru skolah tdika :)

miSz fitRi said...

klau bt cmtu yakin brkesan ke???
emmm......tu la kte nk tau....

norMAzuan MUstafa said...

chah::
ko bela lalat ek cha??? sih2...

kak iela::
insyaallah x kak oi, klu smber itu haram akan kekal lah haram, nk ker dpt kerja n gji dr smber haram??? nauzubillah

mat::
kom nk repeat ek mat???

boo::
tq cik cikgu tabika

fit::
insyaallah berkesan, yakin dgn tips nie...wawawa

lara maya said...

sedih3! hari2 cter sal air...
tu la...lain kali jangan sekolah kat pahang...mmg sokmo2nyer tara air...hik3...

eiyka said...

ak rsa ang msukkan entry sal krisis ayaq nie msti time ang xmandi lg...sbb 2 feeling n idea ang len dr org len..
tips nie sesuai utk org xmandi cm penulis blog nie jew...hahaha..

norMAzuan MUstafa said...

lara::
cadangan yg baik tp dah terlambat cki laara...huhu....

eayka::
ceh ckp aku, nk mndi cmner kalu air yg mmg dah xde cik ika oi.....xde spe suh ikot pon

patungcendana said...

tak de air ke...kesian...

pegi la mandi kat tasik sana tu...hehehe

good luck 4 your exam...:-)

norMAzuan MUstafa said...

aah....sadis sungguh...
bukan x nk mndi kat tasik tuh...tp
mpk x benarkan...kua3~~~~

tq my luvly madam

miSz fitRi said...

klau mamu yg mndi stu ok je...
utk mamu jela....
hehehe

norMAzuan MUstafa said...

ceh ko nk nafikan yer ek fit, yg ko dah berkubang kat c2...ish2....

miss.purple.r0ses said...

haihh..
tips apakah ini??
AMARAN KERAS : JANGAN SESEKALI JOIN TIPS INI..
hehehe~

miSz fitRi said...

bkn aku ler...
ko da slah org....
aku kuar nk g msjd trdkat aritu nmpk ko yg tgh bersiram kt stu...

norMAzuan MUstafa said...

miss purple::

uish mmmg x suruh itot pon...lalalala......

fit::

ye r tuh, x pe fit aku fhm......bgus g masjid tuh, lg bgus jemaah skali kat c2, bkn mndi jek.....ahaks3....

miSz fitRi said...

skali la tuh....

Hazatul Nabila said...

grrrr....tu la org tego sy dgn ceramah agama suro stdy tp dia ta sedar bawak toyol mase exam.sy kata ta baik tp dia kata pandai2 la nk idup..grrrrrr!!!! rasa nk mengaum je,haha.

norMAzuan MUstafa said...

sabor jelah cik ana....
die dah pilih kehidupan die cmtu, tp jgn ptus asa trusla nsihat ek....

norMAzuan MUstafa said...

sabor jelah cik ana....
die dah pilih kehidupan die cmtu, tp jgn ptus asa trusla nsihat ek....