Saturday, April 25, 2009

KOK SING@IR.ARUSAMARU

SALAM.......

Nie lg 1 tag gua kena...gan nopal@adik kok sing...hahahaha.....xpa bro gua layan tag lu.....


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
-just novice(hanya orang baru belajar)-coz aku rasa aku msih dlm P&P LG kan....poyos....

2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://mamunovice.blogpsot.com.-coz nick name aku MAMU...so mamu budak baru belajar in BM....kira cmni, cm2 lah....

3)Apakah method penulisan dalam blog anda?
kuat lentang, gya bebas, renang berirama,terjun papan anjal...pendek kata mcm 'PASEMBOQ'

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
pernah, x pernah, penah, x,penah,x,penah,x.......(n-1) x n.......

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?
ermmm.....ermmmm......pendapat aku x penting, cm prinsip aku, 'ur life ur ruled'

6)Senaraikan orang yang akan anda TAG
sape eh....erm....spe nk???? korang buatlah isi masa lapang, lg bgus dr tido...kua3~~~~

5 comments:

Ir. aSuRaMaRu™ said...

lu memang l****u la bro....
eja nama gua pun salah daa...
bkn arusamaru...
tapi asuramaru...
pe daaa....
oit...
ble mau balik umah daa.... xp

Ir. aSuRaMaRu™ said...

lu kene tag ngan gua lagi bro!!!! xp

norMAzuan MUstafa said...

gua mlm nie btolak...lu mmg xleh blah r, tag gua lg...

Ir. aSuRaMaRu™ said...

gua memang suka tag lu bro.... xp

norMAzuan MUstafa said...

mmg gua xle blah...adusss...mnusukkkkk