Tuesday, July 21, 2009

poliTIdoq

salam...

selamat pagi murid??? semua duduk...

'cikgu suka pergi sekolah, hari2cikgu pergi sekolah,
cikgu dah tido mari kita main'...'masam2 manis

'
haaaaaa....nie lah masalah aku, aku x boleh tidoq tapi bkan stkat mlm nie jek, tapi dah 2 minggu berturut2 weh, so tlg la bg tips2 bkesan, selain bsukan ptg b4 tuh, zikir, n solat sunat, semua aku dah try tp xleh gak...ape kejdahnya semua nie....that y lah en3 aku b4 nie semua orang ckp 'politik', bukan apa ler....bila sorang2 mlm2 nie aku di datangi ilham politik...ahaks3.....so tolong lah cmno nie???? nie pon dah masuk subuh dah, lepas wat report dah xleh tido....haaaaaa.........

poli=banyak



+


tidoq=tidur




=

poliTIdoq


so pllzzzzzzz help me to....zzzzzzz......


**jeles gua tgk bdak nie, cm nk gigit jek...

23 comments:

iela_ump87 said...

isy222 jgn gigit ank org..uhuhuhhu
ank sndr blh le...xkan lapr kot smpai nk gigit

wan said...

weh bro....

lu kalau nak tidor...lu tido je la....

yang lu x tido tu bkn sbb ape...
lu nak layan filem satu kaler la tuh......

sbb line klea,,,,,laju je tenet....org sume dah tido....
betul x?

lu jangan kencing gua la.....
lu dah tau mcm2 link die....
tobat bro......

noPALL...nasihat skit abang ipar ko ni...

Ir. aSuRaMaRu™ said...

wan...
ak x tau nak kata ape2 dah....
abes air liur ak nasihat dia...
x makan langsung....
pening ak dibuatnya gara2 mamu nih....

p/s : jgn mrh bro... xp

mawien said...

kcian bdk 2..ade awek pn xble nk dodoi die..lme2 ble ar tdo, ke rindu kt sum1 kot, hik2..tp...
btul ke yg mber2 awk mrepek 2..jht nie...

wani_g said...

menurut teori(....ape ek?lpe r nme dia..adlh 1 teori tuh),en mamu mgkin x leh tdo krn ada "unfinished business" (istilah dy la)..so,mgkin waktu nak tdo ATAU waktu yg spatutny dh tdo tu,tiba2 ada perkara yg en mamu terasa cm x wat lg..ye la,kdg2 kte pun xtau ape yg sumthing missing org BARAT kte..hehe..jd,sentiasa la update hari kte ni kot2 la ada ape2 yg lpe,utang x byr lg ke,x mintak ampun kt mak ayh lg ke,ada tekutuk kengkawan ke...wallahualam

hafizah said...

ak tau sbb ap ko xleh tdo..siang nye ko tdo byak sgt.hahaha..org sbuk p klas,ang duk bt tahi mata..hahaha

norMAzuan MUstafa said...

kak iela:
ala gigit2 syg lah...

wan:
ko ckit2 dah ftnah aku, tage team ek gn bruang ktub tuh...

norMAzuan MUstafa said...

nopa@beruang kutub:
haaa...nie lg sorang.....mmg tmakbul ustaz aku ckp klu doa owang yg teranaya@d fitnah nie...amin....

mawien:
awek????rindu????yup mmg btol.....

norMAzuan MUstafa said...

wani:
ooo....ye ek....erm da kbenaran gak kata cik wani nieh....coz mmg bla x le tidoq fkiran pkiaq mcm2 dah....adus......
tq coz bg info yg bguna coz rmai kat sni bg 'lg berguna'

hafizah:
weh jgn ftnah ek...aku x pnah tdo g taw dlm kuliah...kunk aku tido btol2 kunk...tkezut lak....

norMAzuan MUstafa said...

wani:
ooo....ye ek....erm da kbenaran gak kata cik wani nieh....coz mmg bla x le tidoq fkiran pkiaq mcm2 dah....adus......
tq coz bg info yg bguna coz rmai kat sni bg 'lg berguna'

hafizah:
weh jgn ftnah ek...aku x pnah tdo g taw dlm kuliah...kunk aku tido btol2 kunk...tkezut lak....

miss.purple.r0ses said...

haizshh~
xley tdo??
mengapakah anda?
adakah anda sedang di dalam dilema?
senang je~
mahukan tips utk tidur??

Taip ON TIDUR hantar ke 36669

=)

norMAzuan MUstafa said...

mis:
nak kene kokak ker???

TAIP kn ON KOKAK dan hantarkan
ke 33366

nak???

wani_g said...

ha..dh igt dh.teori GESTALT..oleh pakcik frederick pearls..sush tul nk igt nme dy coz xde bau2 bacang lgsung..knl pun x..cme ada hbgn sesama mnusia je..huhu

norMAzuan MUstafa said...

wani:
halmak....tharu seh....sob3....tq2....jasamu d kenang...sssh2 jek...

wan said...

saLAm..
nopal...

berani die kate ko beruang kutub...

ko tgk nopal.....bile die kutuk ko mcm tu,,,,,sah2 hati die dah gelap...

maksudnye mamu ni melayan filem2 tu la....

mamu...SEDARLAH.....sesungguhnye...
filem2 mcm tu menggelapkan hati....

isk2...
mamu....
insaflah....
ko dah hasut aku dulu layan cite tuh..
tapi aku x nak...

ketahuilah,....
neraka itu benar.....

saLAm..

norMAzuan MUstafa said...

alhamdulillah....

Ir. aSuRaMaRu™ said...

mamu...
ak tau ang doa ape mu...
ang nak DSLR kan???
huhuhuhuhuhuh...
jangan marah bro....
tunggu aku datang bulan 8 nih...
ak blanja korang 1 umah..... xp

p/s : aku x kata ak nak blnja ape ekk..... x_X

wan said...

saLam...

weh mamu..
bile nak deal DSLR nih..
aku dah kepingin nih...

dapat je duit palap ..
terus aku nak beli weh....

weh duit yang PDT tuh dah masuk ke bLOm.....

kalau masuk je aku nak kumpul2 la...
ade ke DSLR yang 600 ratus ..
kau jangan tipu aku...
respon bro..

saLAm..

miss.purple.r0ses said...

oret2..
jap g aku join ON KOKAK tu..
bunyik cam best je kan~
nak gak tau..
hua3
=)

tgkpikirtulehpikirbacepikir said...

be 1 of my followers k?hehe..

tgkpikirtulehpikirbacepikir said...

thx a lot mamu..hehe

wan said...

saLAm...

mamu...
ko turun x 1 ogos neh....

kalau turun...
roger aku doh...

wan said...

saLAm...
mamu...
ko mungkin x pernah merasai...
tetapi bagaimana yang menghadapinya...
tidakkah kau mahu untuk bersama2 mereka ?
ko perlu tahu....soal yang mana lebih penting....