Sunday, October 18, 2009

tolong jangan beli!!!!!



salam

kepada pengunjung Giant Kuantan, terutama budak2 kecik korang jgn nangis2 nak mintak beli kereta hotwheel NISSAN DATSUN SSS 1969 (510) kaler putih yg tergantung tepi kaunter fast lane tu ok, n kepada mak bapak lak jgn dok melyan sangat krenah anak2 korang tuh, membazir jek korang belikan keta menan tuh, bek buli buku warna ker, buku kira2 ka, buku gamba menatang ker lg berpekdah untuk anak2 korang.

kalu die degil nak jugak luorang rembat kreta len k yg tuh gua dah 'cop' faham!!!! lgpon kereta tuh kalu korang beli diowang bkn pndai jge pon nak lak di telan plak kreta menan tuh x kenaya korang, kunk jiran ckp dah mishkhin sgt ker xde duit bli beras sampai ank lapar n kokak keta tuh.....so bek x yah k dari korang jd mangsa umpatan orang kampung dan jiran tetangga kelak k...

lagi 1 kepada pekeje Giant korang jgn pndai2 ubah model kreta tuh kat depan balik, gua dah letak kat belakang list gntung2 tuh skli so orang ssh nmpak, mkne nyer xde orang akn bli model tuh so sempat ler aku kumpol duit nk bli nnti...

nie suma kes terover bajet bli tepung, telur n ikan blis bagai sebab bdak2 umah nie dah kmpunan sgt nk mkn cucoq bawang so gua xde bajet untuk model tuh, gpon gua dah berjoli sakan g men bowling b4 tuh.....haishhhhhh....hotwheelllku.........

gua nk solat sunat n doakan kreta tuh xde orang beli lah...nnti gua dah cukop duit gua nk g angkat gak x kira!!! wa dah nekat!!!!

kepade sesape yg keje kat hotwheel or kaum krabat korang ker tlg hadiahkn kat haku k!!!!! aku nakkk.....birthday aku lmbat lg tp korang leh jamak siap2 klu hadihkn model keta tuh kat aku k....gua ikhlas nie!!!! gua bg tawaran......gua nk tmbahkn wa pnya koleksi kat tepi layout gua nieh...sob3....



p/s:spe angkat model nie jge r luh
p/s:model tuh wa tgk clour putih lawa sehh....tp kowang klu bli yg colour nie pon wa x kisah...lalalala......


9 comments:

Azi$M@t_BaDU+ said...

mamu....
ari tu aku g giant kt bwh megamall tu....lg byk aku jumpa kete2 old skol...ari tu nk beli tkt malu dgn membr2....
hehehhehehehe

norMAzuan MUstafa said...

malu???
buat kje gila dlm kuliah x mlu??? hahahahaha..

luqman said...

jap lg ak nk pi giant n nk bli kreta tu. biar putih mata hang hahahahaha

norMAzuan MUstafa said...

jaga ang klu bli keta tu man

miss.purple.r0ses said...

haha..
sengal~!! aku beriya ar td ingtkan nape la oii..
upenye ko yg NAK?
hampeh je...
KEPADA SEMUA YANG ADE KAT AREA SANE..
TOLONG LAH BELI...ahahaha~
p/s kalo aku kat sane aku da carik dulu.tamau bg ko dapat..muahaha

norMAzuan MUstafa said...

misspurple::
shungguh bshuk atimu....sanggup
nak merosakkn plan haku.sob3......
p/s:aku akn pastikan misi ko x berjaye!!!!!huh.....

asuramaru™ said...

hahahhahhaa...
aku kene beli ah camni...
kat giant ade ekk???
ape lagi...
kasi serbu giant ah malam nih.....
hehehhehhehehhehe.....

norMAzuan MUstafa said...

nopa::
ko g giant KB dah, jgn coba nk rampas okehhhh

asuramaru™ said...

ye ah....
aku nak p giant KB ah nih....
tp x sempat2 lg ah...
tgk la nnt kalau ak free ak kasi post gmbr kt ko ekk....
xpn ak post gmbr p510 btol2 pun ok gak kn???
hahahahahahahahahahahaha....