Tuesday, October 27, 2009

aku dah botak!!!

salam....

lame gak aku x bkak 'new post' nie...malas n bzy gilak.......

kronology sepanjang/2 (setengah) mggu aku::

22-buoyancy project test

gua dapat top 3, sjer wa nak riak n nak 'loser2' kn mber2 gua..... muahahaha.....
tapi camna pon gua panas n rasa tercabar.....group awek2 1 kuliah gua lg jokey diowang 1st runner up, 'weight' yg sir tuh ready pon x lot diowang pnya project, siap kne bahan dgn kunci kereta lg, tuh pon trapong gak projek diowang..

p/s: conclusion nyorrrr.....nak wat group bg ada pmpuan jgn jantan sajer hokeiiii......

23-berkelah di berkelah

ook gua bkn eja silap ok, mmg tempat tuh nme BERKELAH, best wei sesape datang pahang klu x g mmg rugi weiii...mne nk dapat air terjun sampai 7 tingkat???? cuba gtaw aku, ada???? tapi as usual mesti da bnda yg bhaya@bhaya...hahaha.....member gua ada 2,3 orang yg agak lemas ler...hampir lemas ler...hahaha.....

gua leh bntai gelak jek tgk diowang lemas....abis camno.. dah muko diowang mmg lawak gilo maso lemas...hahahha........then aku kne sound gn mmber gua BENTO...'apasal awk x tlg diowang td'
(dgn nada sabahn nyeww) almaklumlah gua leh brenang ckit dari diowang...hahahahahaha........camno pon b4 nak sampai tempat mandi tuh bertarung nyawa, dari kaki bukit nak naik...mak aiiiii.....mandi pluh dulu ler.....tapi gua n nyesal, next time gua nk anjur trip tuh lagi...gpon tmpt tuh privacy o.......muahahah.......

p/s:kepada member gua, klu x pndai brenang sila bawak plampong itik len kli hokei....tu pon klu xmo jd bahan gelakan gua slpas mnggu yg men10tionk gua...muahhaah.......



25-sepang moto GP

aku g SIC k, bukan 'simpang motor gay puchong'...hahaha....., k aku mmg x penah g SIC syesss, aku admit tapi aku xdelah jakun bebenor cm budak2 len 1 trip gn aku...leh bantai ambik gambar minah sowang nie yg pkai short
(mksud aku short gilak) yg msetuh duduk dalm kreta gn bf ka, laki dia ka aku x taw ler kan....skali dia prasan then 1 bus kena angkat f**k gan dia, ambik kow.......

aku as usual dgn gaya x jakun n darat sgt, aku pon bntai gelak kat bdak2 tuh n monolog dalaman aku pon berkata kepada mereka 'bengong, klu aku bkn tkat angkat jaari tengah tuh, siap ludah lagik bus nie'.hahahaha...syes x best diowang nie, x cool cm aku...hahaha........baru tgk peha, kalu tgk en aku pon xmtolah...

then dah masuk, umat manushia x yah ckp ler, cam ulat ooooooaaaramai n bnyak giler orang....awek pon!! ok aku taip gak jgn mrah2.....aku as usual, aku kn cool aku pon relax jer lah sambil wat muak x xcited sgt kn...nie depa as usual lah kn sbb diowang x coll kn cm aku, diowang pon kalu leh ushar awek cm nk terkam, realx2 sudeh k......yg wat aku lagik heran yg nak g tngkap gambar gn awek model moto lg ramai dari yg nak g tgk race...ape barang.......x cool!!!

p/s:lepas nie untuk mechapro sila buat tapisan b4 nak bwak budak2 nie g trip lgik, nnti nama aku yg cool nie pon tercemar gak...ok triama kasih!!!



pringatan::******************************************************************************

aku still mcm dulu kepada kawan2 or bkn kwan aku paham2 sudehh.....korang jgn takot, aku kulit mmg hitam yes status reality pon mmg hitam ok....tapi inside aku still mcm dulu, korang jgn nk kondem2 dgn aku k.....n klu nk chat tolong jgn guna perkataan 'emo' aku xleh blah gn ayat tuh ok.....sekian.....


kalu xsuker jgn view blog aku, kalu complain gak aku private jek, nie bukan ugutan tp kerana faktor malas melayan kerenah birokrasi, semabng pupang2 psal2 demokrasi tp bantah2 aku...pa nie??? k sekian again.....

15 comments:

luqman said...

ak pon x pnh smpi SIC.....=(

beloglala~ said...

hahahah~~
kelaka la kaw mu..haha

sweetpearl24 said...

hamboi hamboi...
bes nya bejalan..

*all dabest 4 ur exam (^_~)

norMAzuan MUstafa said...

man:
xpe2 nnti kita g ek man.snyum shitkitt.....

lala:
kelkaw ker??? en3 syes nie!!!1

wani:
mana da berjalan nek moto or bus r...muahaha........k g.luck gak kat ko k.....
p/s:cmno nk coment kat blog ko????

sweetpearl24 said...

nk komen??hehehhe...
cara2 nya:
1-click kat tajuk post..
2-tunggu dia abes load
3-p ke bawah post ituh
4-ada kolem utuk komen
5- taip komen anda
6-bubuh apa2 yg patut
7-publish komen..
8-tadaaa...maka komen lah anda..

norMAzuan MUstafa said...

heh!!! shangat susah lor.birokrasi bnyak tol b4 leh komeng ek.ermm...that y x komen tuh...heh!!1

sweetpearl24 said...

hah!!!
alasannn....
b4 bwat yg tuh pon ang x komen...

*mau 100000 daya..tamau banyk dalih pulak...:P

::.uMiKaLsoMyUsoF.:: said...

yeah,mamu yg coOl!..
who likes this?i like..MAMU..ISME..

norMAzuan MUstafa said...

wani:
ek???
ala btila birokrasi, nak wat tuh npe ek???

umi:
ek???
umi aku x fhm bhase ko!!!

::.uMiKaLsoMyUsoF.:: said...

lorr..xphm??da biase da hg xphm bhse aku..not a big deal...

asuramaru™ said...

fuyoooohhh!!!
ang p sepang woo!!!
hebat!!!
tgk moto gp lak tuh!!!

p/s : cuti lu lepak2 mana?? turun kl jom.....

norMAzuan MUstafa said...

umi::
ek???

nopal::
aku 24-26 kat KL ler

asuramaru™ said...

24-26 ape mu??
november ke???

p/s : jom turun formula drift malaysia kat maeps, serdang 19 ngn 20 disember nnt.....

jimah said...
This comment has been removed by the author.
jimah said...

hahahaha.. team aweks tu r member kte.. dye siap ym kate rase gt besh sebab dptkan kalahkan krg.. ngehehehehehe... dye kate ko blagak sgt.. hik3..