Saturday, July 31, 2010

adindaku


gua xleh tido...otak gua pusing2..kejadahhh....
dah xleh tdo gua lawat blog budak gambang nih...terkonang kmpung halaman
la plakkk.....

dah tuh layan lagu nih kat blog die, layan PERASANan.....

but b4 tuh gua tgk pic team kayak...lame gua x hang out gn diowang..training pon gua x taw bila gua leh g nih,...aishhh......gatal kaki gua nk pkai booties....sob3.....


ADINDAKU

Malam pertama sangat sempurna
Duhai adinda sungguh jelita
Selama ini hanya kau yang ku tunggu

Bukannya rahsia di antara kita
Semakin membara jiwa gelora
Selama ini hanya kau di hatiku

Tak mudah ku melupakanmu
Hanya engkau yang ku perlu
Bayang-bayangmu masih menghantuiku
Apa saja yang kau mahu

Korus
Semua untukmu oh adindaku
Dengarlah rayuan di hatiku
Sesungguhnya aku mencintaimu
Selalu di hatiku memanggil namamu
Oh adindaku oh adindaku
Semua kerana, kerna kamu

Engkaulah permata hatiku
Suluh menyinar hidupku
Yang selalu menerangi hari gelapku

Nantikan dinda yang satu
Tak akan pernah ku jemu
Semakin hari semakin ku rindu

Tak mudah ku melupakanmu
Hanya engkau yang ku perlu
Bayang-bayangmu masih menghantuiku
Kamu selalu di hatiku
Semua yang kau mahu

(Ulang korus)

Walau berjauhan
Suaramu mengakhiri penantian
Tabah mengharungi cinta
Semua dugaan Maha Esa

(Ulang korus)


2 comments:

wanii said...

best lagu tu..heheh

anitadahahs said...

wah3x..
sudah jiwang karat mamat sorang nih!