Sunday, May 8, 2011

i dont know



video

Saturday, May 7, 2011

confuse make life meaningless...


salam...

just run away from the path of my life...rather create it again than stay on it n pretend like nothing happen...

decision 1,2 thing already made..just left 'few' but cannot give any answer coz questioner more than answer formed that provided in my life...so for surtance questioner i just leave it 'blank'...

jelous and admire when looking through others 'book of life' coz i just silly n dump here....sad, angry, confius are blend together until i cannot see the way out...like i mention before..stuck on this...

plss...plss give me chance n time...co clear about it...it just not bcos i hate u..mad off u..it just because me...me!! CONFIUS!!!...

p/s:u donno how much i love u!

Tuesday, May 3, 2011

kerusi bukan willcharr....


sedikit sebanyak sudah dapat melapangkan dada...banyak konklusi dibuat...byk konduksi dah di jalankn...tinggal jumpa org yg duduk dia atas yg agak tinggi kerusi...jiwa makin tenang....

the worst gua has too face smlm bkn lah samapi tahap disaster yg amat! cuba addapt apa2 yg patut...merujuk yg lebih 'dewasa' merujuk mereka yg lebih kenal dg 'dunia'...dan 11 dari 10 antara mereka mengatakan YA!

sujud sudah...doa pon sudah...cuma harus gua nekad....bukan lag menyorok di dalam pelekat...x sabar menunggu khabar gembira! 10/8...

mula abis paper MV 'paper' lain ada lagi...ujian dunia selesai..ujian diri belom lg...usia dibangku kuliah makin menginjak terus ke depan...3 tahun gua rasa mcm 3 ahri sudah pakai balzer dan dduk untuk d ambil gambar!

mama, abah penah di situ...mungkin sekarang giliran gua...mmg betol cakap cikgu gua...'kamu nak kerja kilang mcm mak bapak awk?? jd operator??? boleh nk kerja kilang! tp jadi lah supervisor kurang2'....

gua faham benar niat tutur kata cikgu gua dan sekarng gua rasa secara jelas!

p/s:ape ko merepek nih setan!!!

Sunday, May 1, 2011

colourfool or bloodyfool...


umor gua dah 23 tahun dan 28 hari, tapi gua rase msalh gua dgn perasaan gua dah lebih dari 28 masalah...masalah ape?? berulang2...susah sgt ker nk jd org yg berumur 23 tahun 28 hari?? can someone tell me...plsss....

aku x mintak banyak dlm dunia nih, aku x mintak jd kaya...yg aku paling nak ckop lah ada yg faham psal dr aku n buatkn hidup aku tenang...bukan aku suruh ko sembah aku...sujud akt aku tp ckop lah kalau kau mudah kn perkara yg kita face nih

susah sgt ker nk jwb soklan aku?? ssh sgt ker nk respond mcm mane aku sporting n respond soklan2 ko?? aku bukan buta...n aku x tuli lg...jgn lah main2 kan aku...aku berubah?? yer aku mmg brubah bila aku taw ko pon dah berubah..ko mula berubah elak soklan2 aku...ubah diri aku jd x tentu hala mcm nih...

pokai...duit xde...tmpt LI yg aku x decide lg sbb trikat dgn fmly n tgjawab...study yg x tentu hala....CGPA yg hancusss....nih ko pulak tambah??? bukan aku ckp ko dtg n makin mnyusahkn tp x kesian kan aku ker??? x ckop ker lihat hidup aku kucar kacir?? tp klu ko decide nk tamabh kucar kacir aku, silakan...sbb aku dah letih bg peluang n ruang...

ko sakit ati dgn aku?? silakan sbb tuh jugak aku rasa...aku bukan buta...x tuli jgak bkn mudah2 org nak mainkn aku..aku brutal,....gila2...tp x bermakna aku xleh EMO!!! MARAH!! aku mnusia bukan robot...susah kn jd org d sekeliling aku...aku mmg bnyak benda nk pikir samapi aku rasa malas nk study fhm?? penah aku tpikir nak cuti jerk 1 thun dari stdy...

dah tepu...makin tepu dgn masalah2 lain..makin bertambah beban aku..ingat dah jad 'tun' makin tenang tp mcm gmpang....aku taw lah aku samapah tp xyah lah ingatkn aku....sampah...yg mula2 aku benda elok..ko tatang..ko syg...tp bila rosak, dah x elok ko amik plastik beg samaph ko buang aku dlm tuh...then ckp pada dr sdr 'xper benda busuk jgn d simpan, x elok d kenang2'..

persoklan yg main dlm otak aku..kenape ssh sgt???

arghhh...susah...mmg susah....aku mmg mnyusahkan...adios muche grasias! danke! buatkn life aku makin colourful n mcm bloodyfool happy??? dah aku dah serabut...



letih

susahnya jd orang dewasa.....

hope that i'm just 5year old kids that nothing to worries nothing to concerned...just him, parent n sibling, rest, play n food..