Sunday, May 1, 2011

colourfool or bloodyfool...


umor gua dah 23 tahun dan 28 hari, tapi gua rase msalh gua dgn perasaan gua dah lebih dari 28 masalah...masalah ape?? berulang2...susah sgt ker nk jd org yg berumur 23 tahun 28 hari?? can someone tell me...plsss....

aku x mintak banyak dlm dunia nih, aku x mintak jd kaya...yg aku paling nak ckop lah ada yg faham psal dr aku n buatkn hidup aku tenang...bukan aku suruh ko sembah aku...sujud akt aku tp ckop lah kalau kau mudah kn perkara yg kita face nih

susah sgt ker nk jwb soklan aku?? ssh sgt ker nk respond mcm mane aku sporting n respond soklan2 ko?? aku bukan buta...n aku x tuli lg...jgn lah main2 kan aku...aku berubah?? yer aku mmg brubah bila aku taw ko pon dah berubah..ko mula berubah elak soklan2 aku...ubah diri aku jd x tentu hala mcm nih...

pokai...duit xde...tmpt LI yg aku x decide lg sbb trikat dgn fmly n tgjawab...study yg x tentu hala....CGPA yg hancusss....nih ko pulak tambah??? bukan aku ckp ko dtg n makin mnyusahkn tp x kesian kan aku ker??? x ckop ker lihat hidup aku kucar kacir?? tp klu ko decide nk tamabh kucar kacir aku, silakan...sbb aku dah letih bg peluang n ruang...

ko sakit ati dgn aku?? silakan sbb tuh jugak aku rasa...aku bukan buta...x tuli jgak bkn mudah2 org nak mainkn aku..aku brutal,....gila2...tp x bermakna aku xleh EMO!!! MARAH!! aku mnusia bukan robot...susah kn jd org d sekeliling aku...aku mmg bnyak benda nk pikir samapi aku rasa malas nk study fhm?? penah aku tpikir nak cuti jerk 1 thun dari stdy...

dah tepu...makin tepu dgn masalah2 lain..makin bertambah beban aku..ingat dah jad 'tun' makin tenang tp mcm gmpang....aku taw lah aku samapah tp xyah lah ingatkn aku....sampah...yg mula2 aku benda elok..ko tatang..ko syg...tp bila rosak, dah x elok ko amik plastik beg samaph ko buang aku dlm tuh...then ckp pada dr sdr 'xper benda busuk jgn d simpan, x elok d kenang2'..

persoklan yg main dlm otak aku..kenape ssh sgt???

arghhh...susah...mmg susah....aku mmg mnyusahkan...adios muche grasias! danke! buatkn life aku makin colourful n mcm bloodyfool happy??? dah aku dah serabut...



5 comments:

Wani said...

hang kenapa mamu..rilek la.. cer story kat kami sikit..

GEMBALA SUARA said...

gulp ....

Cik Anita said...

errr..?

nur hidayah said...

ade prob dgn sape2 ea?..abg cakap je kat orang tu 'blah je dari idop aku dan jgn appear depan aku lg'..dun tension2..good luck exam..:)

forensik ke? said...

dayah:oit2..ang plak yg emo noo..
senior: kool bebeh~