Sunday, January 23, 2011

cemburu....

salam...

kadang2 gua cemburu bila ada ucapan cam kat bawah nih n disusuli gamba bf@tunang@hubby die...w.t.hellll gua bara....

cosssnnntosss:

'awak terima kasih sbb satu hari lagi penuh dgn kasih syg bersama awk'





then gua pikir bila lah nak akan ada posting tuh ader ucapan utk aku n pic aku...so cemburu sbb tuh!! sekian....sesiapa nak watkn utk i dgn iklas...weawww......



biarkan gua berangan.....





p/s:teha mazuan dah bertukar jadi mamu semula....


9 comments:

Nufaz said...

dan mazuan menjadi mamu semula. *sigh*

norMAzuan MUstafa said...

motif??? hahahah

Nufaz said...

takdek motif pon. haha

Anitadahahs said...

eleh. bukan ko dah ade awek ke?agaga. :D buat pe lah nak cemburu2, nanti kaming soon ada la.

norMAzuan MUstafa said...

teha:erkkk

sha:nk jles gak!!!

norMAzuan MUstafa said...

teha:erkkk

sha:nk jles gak!!!

biskut said...

kena cari dulu lar jawabnyer...

norMAzuan MUstafa said...

miskut:itu harusss

GEMBALA SUARA said...

i suke la posting ni...suke2 sukeee