Friday, February 19, 2010

'KAPAL SELAM' gua....

salam....

a day after gua 'tembak' balik dari berkayak kat KL, terus ke kampus, gua dah terus masuk bengkel....mmg siksa jiwa....gua rse cm nk nngis...(amacam ayat gadis2 x??)

tapi nasib bek itu cik Firdaus manyak maikk maa.....SIFU!!!! otai meh....


lokasi: kedai bot encik Firdaus...


1st day
18/2



ini bangsla kasi potong itu papan...


ok 'tokei besar' tgh tgk 'bangla' potong...


ini belimbing sudah siap bikin...



2nd day
19/2


3 'mat nepal' yang baru di import....


biasala, 'nepal' n 'bangla' mmg suka
intefremm....nk anta pic blik negeri la katekan....


'kapal selam' sudah assemble


'mat nepal' nie tgh detailkn keje...


'kapal selam' sudah kuat mehhh.....


esok hali mau kasi simen sama dia....nanti wa kasi upload ini gamba aaa......

wsalam..



9 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

perghhh...

mabelesss...

hans said...

nih kapal selam yg tak ada engine tu

norMAzuan MUstafa said...

hanis:
taw xpa...hahaha

hans::
aah, yg pak sedara ang beli rosak aritu...hantaq mai pebaik...

.fateha aziz. said...

hebat. na sebijik bule ta?

norMAzuan MUstafa said...

2 pon buleh...muhahahhaa

ayie said...

kapal selam...bro...gua nak sebijik.........siap ada torpedo & missile..
buleh???

aus said...

hoho...korang jgn x taktau,..ygdok usha dak bangla ngah ptong tu orang Kenya...hahaha..
wei,aku amik gambo ni je la update kat blog ak...
kamera xde dow...

yoro okino said...

uishhh hebat laa korng..
=o

norMAzuan MUstafa said...

ayie::
ok buleh...rm 150k satu...leh???

aus::
diam r 'nepal' huhuhuh....

yoro::
erkkk hebat kew.....