Thursday, September 10, 2009

SALAM AIDULFITR

salam......

erm mlm nie wa dah bertolak balik ke Penang.so wa nk ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.....maaf zahir n batin..opsssss.,.......ade ke batin nyer...muahahaha.....

semoga aidilfitri kali nie bg kegembiraan buat hampa semua....bagi aku, aku x pasti lg samada aidilfitri nie lebih baik atau 'it just raya'.aku pon x shoping lg n harap mak aku x belikan aku bju melayu untuk aku tahun nie coz last year punya baju pon aku pakai 3 kali kot.....coz xde mjlis yg sesuai gn baju tuh aku nk pakai.....gpon aku dah ada 3 pasang yg 2 thun lepas pnyer, pon aku jrang2 pakai....

bila sampai ke rumah aku x pasti lagi apa yg menuggu aku di rumah aku kena tolong berniaga ka, cat umah ker, buat kuih raya ker, kemas umah ker, cuci kolam ikan aku ker xto lg, mayb yg menuggu aku tu samada aku suka or kurang suka.....who knows......

sejak aku di form 2 hari raya aku kurang seri, kurang segala rencah kalau makan lemang pon mayb kurang lemak coz kurang santanya.....so 'it just raya' one's again bg aku...
camne pon aku tetap kena sambut hari raya coz raya tuh tnde kemenangan umat islam kn.....wlaopon ramadhan aku tahun nie masih bnyak lg kekurangan and kurang 'lemak' macam lemang td.......tapi cmne pon lemang tuh aku kena abiskn klu x membazir....kunk jadi prangai syaitan lak....dosa o.......kn....kn2......

sorry coz lame aku x update n skunk tetiba jek aku wish raya kan....walopon lme g nk raya....bkn ape aku nie orang mishkinnnnn....kat umah xde tenet, berok'band, stim'mix.....so x dapek lah aku nk wish bila nak dekat2 nanti......dan sebab aku x update gak coz aku masih mencari nilai diri n duduk letak dri aku yg kdang kla aku sendiri heran knape aku buat, jadi, d layan n nak mcm tuh.......x tola aku jah......

so sekian sje dari aku, menyusun jari sepuluh memohon kemaafan buat suma orang, trutama follower blog aku yg skankang anak kera nie kan.....yg amat membosankn.....aku harap kita sama2 dapat belaja sesuatu dari ramadhan kali nie dan kekalkan segala attitude bek kita n tggalkan yg buruk wlopun aku sendiri pon xde prubahan pe2 pon...........

k aku pn da lewat mlm nie bus kul 10, sok sampai umah.huhuhu.........

13 comments:

luqman said...

awai hng blk....

watiey said...

awal gler ko blik!!
penang x jauh sgt la wei..
pape ponn slmt ari raye!!
maap zahir aje...:-)

seena said...

awainya hng blik... aku nt blik 19 hb..
selamat hr raya!!! minitak maap bnyk2 noh...

Ir. aSuRaMaRu™ said...

aha....
selamat hari raya kat ang.....
semoga perjalanan ang selamat la ye....

sweetpearl24 said...

wahhh...
jum raya sesama...
kita jejalan umah cikgu n kengkawan..
ritu kata nk p umah fidah,
jum3...

miss.purple.r0ses said...

awalnye balik..
ishk3..
ok2 SELAMAT HARI RAYA..
maap kalo2 ade tekasa2 bahsa ngan ko..
jaga diri jangan main meriam tau~ehehe

eiyka said...

ngaya meh ar umah ak...
leh ak bwk jln2 kt kdh...
pas2 leh ang bg duit raya kt ak...
sllu org y tua bg duit raya pd y muda...kikiki...

norMAzuan MUstafa said...

man::biasak

watiey::
biaq p lah aku

norMAzuan MUstafa said...

seena::
maap d trima

ir::
tq

norMAzuan MUstafa said...

sweet::
kita dah p kn...huhuh

shadatina::
ko jgn wisau ari tuh aku men bazoooka jek....huhuh

norMAzuan MUstafa said...

ika::
aku x p pon sblah kdah...tq invite haku

yoro okino said...

aku maafkn..
heheh..
selamat hari raya gak bro ekk
huhuh

yoro okino said...

aku maafkn..
heheh..
selamat hari raya gak bro ekk
huhuh